Модна приказка, или как може да бъдеш успешен в България


Замисляли ли сте, дали страстта играе роля за успеха?Ние много често разсъждаваме над този въпрос и истината е, че обичайно стигаме до извода, че ако това, което правиш е подплатено с много страст и емоция, то няма вариант да не успееш, дори и в България!

Следим с огромен интерес развитието на българските дизайнери, не само защото работата ни го изисква, а и защото те са огледало на една професия, в която за да си резултатен трябва да увенчаеш труда си с постоянство, отдаденост и изключителен стремеж към съвършенство.

Днес споделяме с Вас впечатлението ни от дръзките иноватори в БГ модата- „Vivel Fashion“:

2

Колекция Пролет-Лято 2015

3

Колекция Пролет-Лято 2015

Малко история: Създадена през 2006 година, модната марка е ориентирана в производството на дамски облекла в лимитирани серии.

Идеята на създателите й е да внесе неповторим стил и лукс в ежедневието на всяка жена на възраст от 15 до 45 години.И го постига!

7

Колекция Пролет-Лято 2015

Раздвижени модели за по-екстравагантните по душа, и класически силуети за дамите ценителки на изтънчената елегантност са само част от цялото богатство, което фирмата предлага на своите почитатели.А те неоспоримо са много и се увеличават всеки ден.Поредното свидетелство, че една модна приказка, може да има не само щастливи начало и край, а и сюжетно развитие и, че това изцяло зависи от действащото лице в нея.

Богата феерия от женствени нюанси, завладяващи визии и зашеметяващи модни хитове през всеки сезон и със всяка нова колекция.Подплатяваме с доказателства казаното до тук и Ви оставяме да се насладите на част от моделите, до които -„Vivel Fashion“ ще Ви даде възможност да се докоснете през сезон Пролет-Лято 2015…