С Деца на Море


Не, не става въпрос за българския филм, който всички сме гледали, а за действителността, която всички сме преживели.

В любимия на всички ни сезон и времето на отпуски и незабравими преживявания, да се подготвим за плажа и солената морска вода, е една важна задача, на която всеки отделя голямо внимание.

Особено грижовни сме по отношение на децата. Да са добре защитени от слънцето, да са облечени добре и да имат с какво да се забавляват на плажа, са водещите неща, които трескаво ни вълнуват, когато решим да стягаме куфарите.

В нашите детски магазини „БАМБИНО“ ще решите голяма част от тези въпроси. Богато е разнообразието от бебешки и детски бански – детски плувки, детски цели бански, детски горнища, детски бански от две части и какво ли още не. Хитови този сезон са детските бански на известната испанска марка Mayoral, както и на водещата българска марка JUNONA. Плажните детски кърпи са съобразени с моделите бански и със сигурност ще намерите подходящата, ако искате да са в тон.

От 1 до 31 юли може да се възползвате от ТОТАЛНОТО НАМАЛЕНИЕ на лятната колекция на Mayoral, което включва: детски рокли, детски панталони, детски тениски, детски блузи, детски сандали, детски обувки, детски бански, детски шапки и всичко останало, актуално за сезона.

Побързайте, защото количествата са ограничени.

Лятото е в детски магазини „БАМБИНО“ – ул. „Васил Левски“ 107-109, ул. „Васил Левски“ 174, MAXI CENTER, партер и на www.bgfamily.bg.