Junona Kids- детска мода на световно ниво


Модна къща JUNONA , чиито собственик и главен дизайнер е Катя Генева, се доказа като един от водещите лидери в дизайнерската БГ мода.За своите 12 години от основаването си, марката се наложи като изключителен моден експерт и създаде богати колекции по ноу-хау на Versace, Dsquared, Fred Sabatier – La Mode de Toutes les femmes, Weill, EDWARD ACHOUR Paris и Godski group.След като извоюва доверие и у най-големите модни критици, а именно българските музикални, театрални и ТВ звезди, модната къща обърна поглед и към най-малките дизайнерски почитатели-децата.

84_255_3

Създавайки модната линия Junona Kids, творците на бранда дадоха възможност на малчуганите да подчертаят със стил и изящество своята индивидуалност, да изразят себе си по най- тъждественият начин, отговарящ на тяхната персоналност и темперамент.Уникалните дрехи, които дизайнерите на марката създават са отражение на цветният характер и неповторимост, които всяко дете притежава.

Главният дизайнер на модната къща определя тяхното творчество като:“…хармония между материя,форма и силует…“ и го доказва със всяка следваща впечатляваща и неповторима колекция.

11059240_399888490181322_6962710216690659239_n

Доказателство за това са и прекрасните модели от колекция пролет-лято 2015г.Пленителни цветове, обхващащи най-свежата пролетна гама от червено, синьо, зелено и розово.Нежни и ефирни материи като коприна и шифон са в основата на линията, на която марката залага този сезон.Колекцията предлага всичко за всеки повод-от стилна стрийт визия до небрежен шик, от елегантни и удобни ежедневни модели до изкусни изискани официални облекла.

p_1853_1_1

Обръщайки внимание на цялостната визия, колекция пролет-лято 2015г. на Junona Kids, Ви предлага най-стилното решение, с което да предизвикате децата си от глава до пети, като ги потопи в една изтънчена пролетна деликатност!Снимките говорят сами за есенцията от последните модни тенденции-насладете им се!