La tenera Grazia, Vivel, e-Phos, Ками, Микстар, Iltokoni, Reflex


p_2474_1_111407281_10152878106681771_109527141462925476_n

La tenera Grazia, Vivel, e-Phos, Ками, Микстар, Iltokoni, Reflex са готови да помогнат в избора ви за женствено и красиво облекло.
Райе, райе и пак райе! До толкова, че то винаги е на мода. Красив елемeнт, който никога не омръзва. Успява да се задържи дълго в гардероба и да запечата собствения почерк върху стила ви. По-плътни или по-тънки линии то завладява и грабва вниманието. Облечено на плажни партита или вечери в динамична парти среда, със сигурност няма да останете незабелязани. В съчетание с плажна капела , плажна кошница   и плажни чехли  от нашата плажна серия успявате да завършите цялостният си аутфит за летния сезон.
Ще ви запознаем с интересни факти за райето оспорващи досегашните твърдения, че райето не стой добре. Райето се гледа с особено внимание. То винаги е било сред тенденциите, които привличат погледите. Повечето жени, смятат че хоризонталните линии не са подходящи за пълни фигури, защото оптично увеличават размера им.
Преди година д-р Питър Томпсън от университета в Ню Йорк се взе с нелеката задача да спаси репутацията на райето, което следва равновесна посока. В крайна сметка успява да намери доказателства като показва снимки на дами, облечени в рокли в еднаква кройка, но райе в различни посоки. От фотографиите се вижда ясно, че хоризонталните линии не са толкова „вредни“ за външния вид, за колкото биват смятани.  Много големи имена като Stella McCartney, J. Crew, Juicy Couture не пропускат елемента на райе в колекциите си.
Още през 19век, немският психолог Хеман вон Хелмхолтс разучава линиите и ефекта им върху всички различните форми. Квадрат, изрисуван с хоризонтални линии изглежда по-висок и широк, отколкото такъв, разграфен с вертикални линии.
Д-р Томпсън използва тази информация, за да докаже, че напречните линии всъщност правят жените да изглеждат по-високи. Това автоматично изключва погрешния факт, който се е разнесъл в модните среди.
Преценете сами кой от моделите на e-Phos или La tenera Grazia би подхождал на вас.

Автор: Христина Димитрова